Barion Pixel

rólunk

Amik vagyunk:

Érzékeny, spirituális, empatikus, ugyanakkor gyakorlatias, a megoldásra törekvő emberek. Különböző irányból indultunk, a célnál találkoztunk, felfedeztük egymásban a hasonlóságokat, és kiegészítjük a különbözőségeket. Erősítjük egymást.

Célunk, hogy átsegítsük a hozzánk fordulókat a pillanatnyi elakadásokon, megtaláljuk a lehető legjobb választ nehéznek tartott kérdéseikre.

Bernadett több mint egy évtizede foglalkozik kínai asztrológiával, amely azt mutatja meg, milyen energiák hatnak egy-egy emberre az adott pillanatban, ezek hogyan motiválják, segítik, vagy épp akadályozzák élete különböző területein.

Gabriella rendkívüli érzékenységgel fordul a környező világ, benne az emberek felé, és képes látni, illetve láttatni, milyen hatások érvényesülnek épp az életükben.

Nem vagyunk:

Kuruzslók, jövendőmondók, jósnők, nem tudjuk, mely számokat húzzák ki jövő héten a lottón, nem oldunk és készítünk szerelmi kötést, nincsenek „boszorkányos” praktikáink, sem ilyen praxisunk. Támogatást, megerősítést szeretnénk nyújtani, de nem konyhakész megoldásokat. A receptben, a fűszerezésben segítünk, de megfőznöd magadnak kell a menüt – hogy hogyan sikerül, rajtad áll.